vrijdag 8 juli 2011

sieraden ontwerp van deze week

Deze week heb ik een nieuw ontwerp voor sieraden. Hiervoor heb ik 2 stalen veren gedraaid en het ontstane open vlak van de "donut" opgevuld met polymeer. Voor de ketting | collier zijn 3 stalen veren gemaakt en verbonden d.m.v. kleine staalkleurige sierkralen. Het geheel is een heel aparte ketting in een zelf gemengde kleur groen die het meest overeenkomt met olijf. Het is erg leuk om met staaldraad te werken en jullie zullen in de toekomst meer van dit soort ontwerpen vinden op mijn blog.
Hebben jullie vragen, mail mij gerust info@sfizi.nl of bezoek de webwinkel

zondag 3 juli 2011

Hoe het komt......

Dit is mijn eerste blog-avontuur en ben deze blog gestart om iedereen te vertellen over mijn hobby. Ik schilder al een poosje op zijde en vind dat nog steeds leuk, maar zocht toch een nieuwe uitdaging.
Een poosje terug zag ik van mijn dochter een zelfgemaakte ketting van gebakken klei en mijn interesse was gewekt.
Ik had al eerder sieraden gemaakt van spiegelplaat, metalen en stof, maar deze materialen beperken toch wel de mogelijkheden. Ik heb nu samen met mijn dochter een webwinkel opgezet en wij maken samen de sieraden en accessoires en doen dit met veel plezier.
Het is geweldig om met materiaal te werken waar je nooit op uitgekeken raakt en de mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt. Iedere keer bedenk ik zonder al te veel moeite nieuwe ontwerpen en omdat het materiaal zo gemakkelijk te vormen is, kun je maken wat er in je opkomt.
Het is de bedoeling dat ik iedereen ga laten zien wat ik zoal maak en zal iedere week 1 of 2 nieuwe ontwerpen plaatsen.
Iedereen die interesse heeft of vragen, kan contact met mij opnemen via mijn website contactpagina.
Tot gauw!
ArinA